Website ontwikkeling

U wilt een website laten maken, maar wat is het doel van uw website? Wilt u uw bedrijf presenteren, uw klanten informatie bieden of wellicht nieuwe klanten werven? Uw website kan meer dan het zijn van uw online visitekaartje. Wilt u ook meer met uw huidige website, of wilt u een website laten ontwikkelen? Wij helpen u graag om meer uit website te halen.

 

Wat is belangrijk voor een goede website?


Uw professionele website wordt gevonden door uw doelgroep en biedt hen de mogelijkheid om uw doelstelling zo snel mogelijk te behalen. Uw website is dus geoptimaliseerd voor zoekmachines en ontworpen rondom uw bezoeker.

Hoe ontwikkelen wij een website?


Als u een aanvraag heeft ingediend maken wij als eerste stap graag kennis met u. Tijdens deze kennismaking worden uw doelstellingen en uw ideeën rustig doorgesproken.

Wij ontwikkelen onze websites volgens een gestructureerd stappenplan. Website ontwikkeling verloopt bij ons in de onderstaande zes stappen.
Gedurende het ontwikkelen van de website zullen wij u continu op de hoogte houden van welke stap de ontwikkeling zich reeds bevind. Zodoende houdt u altijd een duidelijk overzicht van de voortgang en de resterende ontwikkelingstijd.

Stap 1. Van idee naar concept
In overleg bespreken we uw doelen, doelgroep en aspecten die u belangrijk vind bij de ontwikkeling van een website. Wij assisteren u om uw doelstellingen helder te formuleren en informeren u over de vele online mogelijkheden. Zodra uw wensen duidelijk zijn omschreven vertalen wij deze naar een effectieve online marketing strategie voor uw website.

Stap 2. Het ontwerp
Nu uw strategie is vastgesteld gaan wij aan de slag met uw ontwerp. In deze fase verwerken we de belangrijke aspecten van uw strategie in het webdesign. Een gestructureerde aanpak met diverse contactmomenten vertalen uw strategie naar een functioneel ontwerp.

Stap 3. Het ontwikkelen
Na uw goedkeuring van het ontwerp wordt het website ontwerp verder ontwikkeld. De website wordt geprogrammeerd en gekoppeld aan het door ons zelf ontwikkelde Content Management Systeem: Amnius CMS. Met dit systeem beheert u na oplevering eenvoudig uw gehele website.

Stap 4. Afronden
Wij plaatsen uw afbeeldingen, teksten en andere website onderdelen. Indien gewenst laten we uw teksten schrijven of controleren door een professionele tekstschrijver.

Stap 5. Testen en optimaliseren
Na de afronding van de website wordt deze uitvoerig door ons doorlopen en getest. Indien gewenst kunnen wij de website geheel voor u optimaliseren, dit noemen wij zoekmachine optimalisatie. Na de laatste test afgerond te hebben is uw website klaar voor gebruik. De website wordt geplaatst op de uiteindelijke server.

Stap 6. Evaluatie en de nazorg
Uw website is geheel onderhoudsvrij. Via het Content Management Systeem kunt u zelfstandig teksten of afbeeldingen wijzigen. Wilt u dit of ander onderhoud uitbesteden? Dan verzorgen wij dit uiteraard graag voor u.

Heeft u vragen over een van deze stappen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Algemene informatie
Onze diensten
Copyright Amnius 2009 - 2024